2015. szeptember 20., vasárnap

Háttér


4 megjegyzés:

  1. Ezzel csak az a baj, hogy 1/5 szíriai.Erre EU statisztikák vannak. Az sem világos, hogy azok közül akik sziriainak vallják magukat, valóban azok e, ugyanis már be volt bizonyítva, hogy nagyon könnyű útleelet vásárolni. A többi az jön mindenhonnan. A másik baj hogy tényleg mindenféle kontrol nélkül jönnek, azaz sehol senki nem kérdezi meg tőlük hogy kicsodák micsodák. A harmadik nagy baj, hogy mindenhol a média a nőkről és gyerekekről számol be, mikor az érkezők között kevesebb mint 20% nő és gyerek. Összesen. A többi életerős férfi... A tiltakozok 99% nem a szíriai menekültek ellen szól. Hanem a sok többi ellen. Európa fel kéne ébredjen, hogy ez a megoldás, hogy mindenki oda sétál ahova akar, az egyszerűen ostobaság és keressenek arra megoldást, hogy még bejövetel előtt kiszűrjék azokat akik NEM MENEKÜLTEK. Szóval izé... édes ez a videó, csak épp nem arról szól ami most történik.

    VálaszTörlés
  2. Ja... továbbá van még egy nagyon csúnya árnyoldala a dolognak. Azok akik jönnek, nem a tényleg rászoruló réteg. Kurva kemény pénzeket kell fiztniük a csempészeknek, az úton erre arra, kajára meg a csoda tudja mire. Az igazi áldozatok, mint mindig, kimaradnak és nem jut nekik semmi mert sok haramia szétveri a rendszert. http://imgur.com/EDhGl4y

    VálaszTörlés
  3. Ezzel a videóval semmi baj nincs, ez annak a kis szeletnek a jobb megértésére szolgál, hogy miért vannak szírek, azok miért vágtak neki, nem másról, illetve arról, hogy ami a médiából folyik, és itt az utca embere el is hiszi, hogy ha befogad az ország 5 szírt, attól még nem lesz10 év múlva az egész ország arab anyanyelvű és a világon a legbuzgóbb muszlim hitgyakorló ország. Mellesleg nyilván az EU-ba sok bevándorló érkezik, hiszen messziről ez maga a tejjel mézzel folyó paradicsom. Az ide érkező migránsok túlnyomó része jelenleg szír, nem kizárólagos, vannak itt is mások, de mondjuk az olasz vagy spanyol tengerpartokon kikötő hajókon az érkezők elenyésző része lehet szír. A videó is elmondja, hogy több millióan vannak a környező országokban, ahhoz képest kevesen indultak el az EU-ba. A gyerekek és a nők aránya pedig valószínű hasonló, mint amikor az EU-n belül mennek el az emberek külföldre dolgozni, az indok is hasonló lehet, egy férfi könnyebben kap kétkezi munkát is, és akkor majd lesz pénz a család fenntartására, hogy azokat vagy idehozza, vagy ahol élnek jobb körülmények között tartsa. Mellesleg ebből a videóból is sejthető, hogy azért jönnek az EU-ba, mert azt látják, hogy az EU küld mindenfélét azokba a menekülttáborokba, amelyek a környező biztonságos országokban vannak, tehát az EU ott is ténykedik, segít a rászorulókon. Az, hogy Szírián belül mennyire van jelen más kérdés, de mivel ott még háború van, így érthető talán, hogy kevésbé tud a helyszínen segíteni, persze nem nagyon hangsúlyozzák, de azért azt is hallani lehetett, hogy az iszlám állam ellen katonai fellépések is történnek.
    Persze az, hogy itt a keleti végeken képtelenek felépíteni egy működő befogadó rendszert, az már más tészta. Én már tudom, hogy erre tart egy tömeg, de várok, hátha mégse erre jönnek, majd amikor ideértek, akkor először jajveszékelek egy sort, majd tulajdonképpen még mindig inkább a pániktól vezérelve teszek lépéseket, és meg se próbálom a rendszert felépíteni, és a számomra hasznos embereket kiszűrni, megtartani. Aztán kerítést építek, mert, ami a szocializmusban sem jött be, na az majd most működni fog, és nem lesz szükségem arra, hogy mást tegyek, ha mégse jön be még mindig tudok megint jajveszékelni egy sort. Persze lehet a háttérben folyik érdemi munka is, csak arról nem esik szó, és megjegyezném azt is, hogy a kommunikáció ami nálunk van nem valami jó, lehet hogy akár még jókat is mondanak, de azt marha szarul teszik, mert az nem információt ad, csak hisztériát kelt. Itt mellesleg nem sok szó esik arról, hogy vannak nők vagy gyerekek is. Ha csak az itteni tömeghíreket nézed, akkor kb ezt látod: van egy ország, ahol szinte csak férfiak éltek, aztán azok most fogták magukat és elindultak hozzánk csak úgy hobbiból, hogy romba döntsék a mi szociális rendszerünket és eltartassák magukat velünk. Most úgy csinálnak, mintha a németekhez mennek, de tudjuk, hogy majd mindenki jól visszajön ide, innen már nem tudod őket elküldeni, mert valami nem is valós háborúra hivatkoznak, és majd a mi gyerekeink éheznek, míg ők a mi segélyeinkből otthon villákat építenek.

    És igen, az nem jó, hogy papírok nélkül szaladgálnak azt se tudjuk, hogy kik az EU-ban, de valahogy mégsem a papírok kiadására és az emberek beazonosítására fektetik a hangsúlyt itt a keleti végeken, legalábbis a médiában biztos nem.

    VálaszTörlés
  4. Hát bizony statisztikák azt állítják, hogy csak úgy 21% szír a többi az "mindenféle". A régi menekült hullámokra meg nem ér hivatkoznimert a legtöbb az legálisan vándorolt munkát keresni. Garantált, hogy a nagy többség a remélt/bemesélt ingyen pénzért jön, ezért akarnak majd mind Németországba, Svédországba, Dániába menni. Idén ennyi, jövöre 2x ennyi... a kerítés brilliáns ötlet volt, a horvátokkal való média "acsarkodás" is, az egész azt a hírt hivatott elterjeszteni, hogy ne jöjjenek mert európa zavarog.
    Ez garantáltan lelassítja a migrációt.

    Magyarország lapos, fizikai adottságai szerint ideális átsétálni rajta. A többi ország természeti adottságai miatt védve van. Horvátország még aknákkal is tele van, nem kívánatos útvonal.

    Azt sem kell elfelejteni, hogy ez a réteg a jómodú réteg, aki megengedheti magának a migrációt mert van rá pénze.Nagyon sok pénze. Ez az egész migráció hatalmas üzlet az embercsempészeknek, pontosan azóta amióta egszerű európába jutni: a migránsok ki vannak mentve a tengerből és garantáltan európába szállítják őket. Rozoga hajókat pakolnak meg több ezer dollárért fejenként, bemennek velük a nemzetközi vizekbe, SOS-t küldenek ki, majd a kapítány lelép. A hajó vagy elsülyed vagy megmentik, az ember csempészeknek teljesen mindegy, hiszen jön az utánpótlás. Európa meg csak mentegeti őket és utána nagy naivan azt hiszi, hogy ez a megoldás. Európának már van 3 sikertelen kisérlete hogy beintegrálja az embereket. Nézz utánna, Nagy Britannia, Francia ország és Svédország. "no go" zonák lettek kihirdetve, ahova a rendőrség, de még a mentők és tűzoltók se nagyon teszik be lábukat mert a muzulmánok öntörvényeskednek. Malmő 55 ilyen zónával rendelkezik. http://swedenreport.org/2014/10/29/swedish-police-55-official-no-go-zones/

    Európa még mindig abban a szép álomban ringatja magát, hogy mind képesek vagyunk együtt élni békésen, mikor fulladásig lehet merülni a témában, hogy bizonyos emberekkel egyszerűen nem lehet.

    Szóval... segíteni a rászorulókat? Igen. Befogadni minden jöttmentet? NEM. Rasszizmus ez? NEM.

    Ja és a "menekült" státuszt az nem garantált csak azért mert ő besétál az országba, azt kérni kell. Amíg csak tekereg addig a helyes megnevezésük az illegális migráns. Aki már regisztrált az már jöhet mehet. Csak hát amikor újlenyomatot kér az ember akkor bevadulnak.

    Európa most magának gyártja a nagyon elkeseredett muzulmán populációt akinek nem csak úgy a vallása, hogy jaj izé van ott egy könyv, elmegyek templomba és hiszegetek meg a jóisten... hanem a Korán az bizony szent szó.
    néz csak ide, hogy miért olyan nagy ügy a menekült úgy az országnak is..Ez a srác Romániáról beszél, de ez tuti érvényes Magyarországra is.
    https://www.youtube.com/watch?v=BKTeF9WsqXA

    VálaszTörlés