2014. július 27., vasárnap

Everything but the girl - Downtown train



Mi az amire igazából belül vágyunk az igaz szerelem, akivel tényleg jóban, rosszban együtt vagytok, vagy a szex változatos partnerekkel?

És ha nem tudnád, hogy jön a zenéhez a kérdés, hát kérdezz rá:)

6 megjegyzés:

  1. En: szerelem + gyerek. Tudom, szep alom. Volt Pierre Curienek egy szep mondasa: "Az életet álommá kell átalakítani, s álmunkból valóságot formálni.".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélhetőleg valóra válthatóak.

      Törlés
    2. És hogy jön a zenéhez a kérdés? :)

      Törlés
    3. Ismered az Így jártam anyátokkal/How I met your mother? sorozatot? Annak kb az utolsó részében szól ez a zene, amikor összefoglalja a házasságát, annak jó és rossz pillanatait, hogy ott volt a felesége mellett a legszebb és a legnehezebb pillanatokban is, kitartott mellette jóban rosszban. Valószínűleg azért pont ez a zene szólt, mert egy vasútállomáson egy vonatra várva szólította meg először.
      Szóval az egy boldog házasságról, egy valódi szerelemről szóló pár perces szösszenet, amely éveket ölel fel kiemelve a legfontosabb, legemlékezetesebb pillanatokat. S eme érzelmekkel teli jelenetsor az, ami a kérdést ihlette. Ott ez a zene a szerelemhez, és a szerelmünk melletti kitartáshoz kapcsolódik, így került ide is ki.
      Remélem kielégítő választ adtam:)

      Törlés
  2. Az igaz szerelem, akivel tényleg jóban, rosszban együtt vagytok - és vele a változatos szex. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda kombináció:D
      De tény tényleg ez a legjobb variáció.

      Törlés