2013. március 15., péntek

Itt a hó az úr

Igazából itt nincs sok hó, inkább csak a neten és a tévében látjuk, de ahhoz elég elrettentő a helyzet, hogy ne vágjunk neki tervezett utunknak. Főleg azért mert közel 4 órás késéssel indulnak el a vonatok, hát ki tudja mikor érnénk célba.
Egyébként ti is kaptatok sms-t a Belügyminisztériumtól?

8 megjegyzés:

  1. Én még nem, de minden T-mobileos és Vodafonos fog kapni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A többiek nem? Mert az egy kvázi tájékoztató sms, hogy mit csinálj, ha elakadtál a hóban kocsival.

      Törlés
    2. A Telenor megtagadta az együttműködést. Egyébként nem mindenki kapott így se SMS-t...

      Törlés
    3. Nem megtagadta, csak nem tudta vállalni, az azért nem ugyanaz. Amúgy gondolom ott nem kapnak sms-t ahol áramszünet miatt akadozik a szolgáltatás is, meg te?:)

      Törlés
  2. Eddig én sem kaptam - nem mintha vágynék rá. Van az országban pár millió sms-képes telefon, talán az sms-ek árából vehetne hókotrókat a BM. Többet érne, mint a "hülyének nézlek" kommunikáció :/

    VálaszTörlés
  3. Szép dolog, hogy az emberek összetartottak és segítették egymást, de elkeserítő a helyzet. Legalább egy hete a csapból is az folyt, hogy 14-15-én ítélet idő lesz. Az emberek még is neki vágtak az útnak, a hatóságok meg nem készültek fel erre és csak pislogtak. Ezek az sms-k nem sokat segítettek. Igaza van Saint-Moty barátunknak,hókortó kellett volna meg rendes felkészültség egy ilyen természeti csapásra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a csapból is az folyt, viszont úgy mondják be az egyszerű záport is, hogy özönvíz közeledik, szóval ne csodálkozz, ha az emberek már nem veszik komolyan. Azon kívül mint ahogy néhányan nyilatkoztak is, és személyes tapasztalat is ezt támasztja alá, azért mert jön egy nagy havazás még nem válik járhatatlanná Európa, csak Magyarország...

      Törlés
    2. Igazad van, de idáig el kellett jutni a "mezei/hétköznapi" embernek - s még mindig azt mondom, hogy az OKF jelenlegi vezetője (hogy a "rókaképű bátya"-ról ne is szóljak) a hibás.
      Egy hiteles vezetőnek nem csak az lenne a dolga, hogy felfelé mosolyogjon s lefelé rúgjon... Tbk. azért is kapja a nagyságrendekkel magasabb fizetést, hogy "képben legyen". Meg tudja szervezni/szerveztetni a munkát s nem éri meglepetés. Á, hagyjuk. Csak még jobban felhúzom magam. Bocs.

      Törlés