2013. szeptember 27., péntek

Újabb kérdés

Az előző bejegyzéshez írt hozzászólásom közben jutott eszembe  következő kérdéssor, melynek megválaszolására kérlek titeket. Illetve, ha úgy gondoljátok bátran adjátok tovább. Mikor már lesznek válaszok, akkor az eredményt megosztom veletek.

7 megjegyzés:

  1. Kitöltöttem, kíváncsian várom az eredményt.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, még várok egy kicsit, eddig 8 válasz érkezett, hátha lesz még:)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én is kitöltöttem, bár már az elején elakadtam, mert bár úgy gondolom, ha lett volna fogyatékos osztálytársam, nem zavart volna a barátkozásban (ezért azt válaszoltam, hogy összebarátkoznék vele), azért más személyiségjegyek sokkal-sokkal-sokkal döntőbbek (pl. értelmes-e, jó-e a humora, kedves-e, hasonló filmeket/könyveket/zenéket szeret vagy sem, hansoló értékrendje van-e stb.). Nem akartam kötözködni, csak szakmai ártalom nálam a kérdőívek javítása. :S Az eredmény engem is érdekel, érdekes a téma! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nyilván sok más tényező sokkal fontosabb, de valójában itt az előítéletre akartam kihegyezni a dolgot, arra a részére, hogy adtál volna-e esélyt, hogy megismerd, és az általad felsorolt tulajdonságok ismerete birtokodba kerüljön, vagy csupán ezen egy, szemmel látható tulajdonság megakadályozott volna abban, hogy jobban megismerd. Én azt gondolom, ha tudjuk, hogy aranyos, kedves humoros, vagy azt, hogy utálatos, magának való, azok már önmagában befolyásolták volna a válaszokat.
      Az eredmények kiértékelésével még kicsit várnék, hátha érkeznek még válaszok, te voltál egyébként a 14 válaszadó, s az első hölgy, aki x-elt.

      Törlés
  4. Na, de a nyolcnál már jóval több, hátha lesznek még válaszok. Én vagyok az első lány? Jesszu, a többi fag hag mit csinál szabadidejében, ha nem blogokat olvas? Nah, megyek, sorrendbe teszem az állatokat. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már majdnem kétszer annyi:D szóval haladunk.

      Hát ez egy nagyon jó kérdés:)

      Törlés
  5. 18-nál járunk, tök jó volna, ha elérnénk a 20-at, de akár igen akár nem, hamarosan közlök eredményeket.

    VálaszTörlés