2014. október 21., kedd

az ujjak szavazása

Tegnap lezárult az ujjhosszra kiírt szavazás, köszönöm annak aki szavazott. Megállapíthatom, hogy ez alapján nincsenek meleg olvasóim.:) Ugyanis egy tanulmány szerint az gyűrűs ujj és a mutató ujj viszonya a hormonokkal van összefüggésben, és alaptulajdonságaink befolyásolják. A gyűrűs ujj a férfi a mutató ujj a női hormonokkal kapcsolható össze, és így a nemre jellemzőbb tulajdonságokkal, gondolok itt olyanra, mint gyakorlatias, logikus gondolkodás, vagy épp kreatív gondolkodás, jó kommunikációs készség. Amelyik a hosszabb a kettőből az ahhoz kapcsolódó tulajdonságok jellemzőbbek rád. Elméletileg amennyiben hosszabb a mutató ujjad, picit jobban, az jelentheti azt, hogy meleg vagy.
A szavazáson az eredmény azt mutatja, hogy legtöbbötöknek a gyűrűs ujja a hosszabb (8 szavazat), míg 4-en azt mondtátok egyforma a kettő, és egy ember találta a mutató ujját hosszabbnak.
Szóval pasitulajdonsággal van megáldva a legtöbb szavazó. Tényleg mindenki heteró? Vagy ne az ujjait nézegessem az embereknek, ha arra vagyok kíváncsi, hogy meleg-e?

4 megjegyzés:

  1. Meleg olvasó, hosszabb gyűrűs újjal. Ez már egy, de hátha sikerül tovább is számolnod. :)

    VálaszTörlés
  2. Leszbikus olvasó egyforma hosszú mutatós és gyűrűs ujjal.

    VálaszTörlés
  3. Na akkor eddig már kettőnél tartunk, igaz az alapállítást nem erősíti meg amit írtok:)

    VálaszTörlés