2012. február 7., kedd

telefon

A közvetlen kollegák közül csak nekem van már "buta" telefonom, igaz van aki azt mondja, hogy hát neki nem is igazán tetszik ez a telefonja, vagy csak azért van ilyenje, mert a régije elromlott, és akkor ilyet vett újonnan, mert tetszett neki, és közben ugyanúgy csak telefonként használja.


Szóval vagy én nem vagyok elég trendkövető, mondjuk nem vagyok az, vagy egyszerűen csak én vagyok az egyetlen, aki sajnálja a pénzt egy okos telefonra kidobni?

10 megjegyzés:

  1. február 11.
    Mivel a mobilt én tényleg csak telefonálásra használom.
    Peti

    VálaszTörlés
  2. február 11.
    @Peti: miért?
    IO

    VálaszTörlés
  3. február 10.
    Nekem soha nem lesz okostelefonom.
    Peti

    VálaszTörlés
  4. február 9.
    @IO: Nem próbáltam mindkettőt egyszerre beleszuszakolni, az egyiket pendrive helyett használom - s cserélgetem. Egyébként az én telefonom nem okos, elég ha a gazdája az :DDD
    defalla

    VálaszTörlés
  5. február 9.
    @warum: hát igen, a tied is félokos telefon, de hogy tudsz rajta térképeket nézni?
    IO

    VálaszTörlés
  6. február 9.
    Nekem sincs okostelefonom. :)
    Viszont tudok vele netezni, térképeket is tudok nézni (én a GPS-t nem szeretem, jobban szeretem én kitalálni az útvonalat), zenehallgatásra is alkalmas, vagyis minden funkciója megvan, ami nekem kell. Az, hogy nem tudok gagyi játékokat játszani, annyira nem zavar. :)
    warum

    VálaszTörlés
  7. február 9.
    @defalla: szerintem alig van valaki aki igazán tudja használni az okostelefonját. Amúgy az az okostelefon, ami szinte egy mini számítógép. Két kártya is belefér egyszerre a telefonodba?
    IO

    VálaszTörlés
  8. február 8.
    Nakéremszépen - az én telefonommal lehet telefonálni, stb. Műszaki analfabéta révén csak tapasztalati úton tudnám a kezelését megtanulni a zokos telefonnak (azt se' tudom mit jelent), de arra sajnálom az időt.
    Annyit sikerült elérni, hogy beszereztem sporttársi áron a teloba kettő db nyolc gigás SD kártyát, hogy ne kelljen "cipelnem" a füleseimet :)
    defalla

    VálaszTörlés
  9. február 7.
    @agyrágóbogár: na azért az én telefonom sem annyira buta:) abban is van rádió, fájl tárolására is alkalmas, lehet rajta zenét hallgatni, lehet fotózni is vele, és van rajta live is, ami ugye a mobiltelefon internetje, de ez még nem az okostelefon típus.
    IO

    VálaszTörlés
  10. február 7.
    hát az a baj, hogy nekem nem kell telefon, csak az okos része :D Mert van benne gps, van benne intervallum mérő, lehet vele sport tevékenységeket követni, sőt már láttam olyant ami 3D fotót készit, a fotó része sem elhanyagolható az új modelleknél, mert nem rossz egy állandóan kéznél levő 8 megapixeles fotógép. Továbbá zenét, rádiót lehet hallgatni rajta, fileokat tárolni, hirtelen benézni a netre ha szükséges. Csak az a kurva telefon modul ne lenne bele építve :D
    agyrágóbogár

    VálaszTörlés