2012. május 18., péntek

#1101

Ez egy olyan zene, ami nagyjából minden szöveggel tetszene:


És erről eszembe is jutott a következő kérdés, amire várom a válaszokat:
milyennek írnátok le azt az embert, aki ezzel a zenével azonosulni tud? Külső, belső dolgokat egyaránt lehet írni.

3 megjegyzés:

  1. május 24.
    @Sybok: köszi a kimerítő választ:)
    Igazad lehet, egyáltalán nem biztos, hogy csak egy picit is hasonlítok ahhoz az emberhez, aki szintén szereti ezt a számot:)
    Szerintem az emberek inkább az előadó stílusát szeretnék külsőleg átvenni, nem? De valószínű ahhoz már azért elég fanatikusnak kell lenni:)
    IO

    VálaszTörlés
  2. május 24.
    Belső:
    Nos, az elektronikus zenei ízlésem valahol Jean Michel Jarre-nál leragadt a törzsfejlődésben, és a környezetemben sem nagyon van olyan, aki ilyesmit hallgat, tehát empirikus ismereteim nem nagyon vannak a témában. Szerintem az ember személyiségét amúgy sem nagyon határozza meg, hogy milyen zenét hallgat, ez pusztán ízlés, megszokás stb. kérdése. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy tévedek. :)
    Külső:
    Tapasztalat hiányában itt csak sztereotípiákat tudnék puffogtatni. Talán annyi igazság van azért bennük, hogy egy idő után, ha az ember bekerül egy közösségbe, valamelyest átveszi annak attitűdjeit, ami nyilván kihat az öltözködésére is. (őőő, ezzel most lehet, hogy meg is cáfoltam a fentebb írottakat, na mindegy :D )
    De hogy legyen egy ellenpélda: én, különösen mostanság, főleg rockot/metalt hallgatok, ennek ellenére nem érzek késztetést arra, hogy hosszú hajat növesszek, vagy széttetováltassam a bőrömet, ne adj’ Isten áttérjek a sátánizmusra, amik egyébként is mind bugyuta sztereotípiák. :D
    Sybok

    VálaszTörlés
  3. május 25.
    @IO: Igen, az más, amikor az előadó felé (is) irányul a lelkesedés.
    Nemrég voltam egy koncerten, ahol pont ezen somolyogtam egy jót magamban. :) A banda énekesnőjének ugyanis gyönyörű, vörös haja van, és odafelé a villamoson legalább három leányzót láttam hasonló frizurával. Rögtön tudtam, hogy egy helyre megyünk. :D
    Sybok

    VálaszTörlés