2014. március 1., szombat

Szavazás a csókról

A napokban lezárult három kérdés szavazási ideje is. Sajnos úgy néz ki elfáradtatok a szavazó gombok nyomkodásába múltkor, mert jóval kevesebb szavazat érkezett ezúttal. Lehet kicsit talán kényesebb volt a téma is. 
Három egymáshoz kapcsolódó kérdés volt. 
Az első: Téged zavarna, ha csókolózó párt látnál az utcán? Erre a kérdésre érkezett a legtöbb szavazat, számszerint 14. Közülük 10-en szavaztak arra, hogy nem zavarná őket, 4-en pedig arra, hogy zavarná őket. Talán az olvasókörből adódóan is arra nem érkezett szavazat, hogy csak ha meleg pár csókolózna az zavarná őket.
A második kérdés: Arra vonatkozott, hogy te csókolóztál már a pároddal nyilvános helyen? Erre 10 szavazat érkezett, fele-fele arányban az igenre és a nemre. Kérdés számomra az, hogy vajon miért érkezhetett erre kevesebb szavazat? 
A harmadik kérdés az volt, hogy: Kivel csókolóztál már nyilvános helyen? Itt több válasz is megadható volt, gondoltam azokra, akik több variációt is kipróbáltak már életük során:) Erre a kérdésre 11-en szavaztak. 7 fiú/férfi mondta azt, hogy ő biza fiúval/férfivel csókolózott már nyilvános helyen is. 3 fiú pedig csókolózott lánnyal nyilvános helyen. Lányok kevesebben szavaztak. 2 lány szavazott arra, hogy csókolózott már fiúval nyilvános helyen és 1 lány mondta azt, hogy ő lánnyal is csókolózott már nyilvános helyen. Ha ezt összeadjátok akkor láthatjátok, hogy 2-en több variációt is kipróbáltak már. 
Valamiért a középső kérdés nem volt számotokra szimpatikus, mert 11-en mondták azt az utolsó kérdésnél, hogy ők már csókolóztak valakivel nyilvánosan, viszont amikor ezt kérdeztem csak, hogy csókolózott-e már nyilvános helyen, na ott ugye csak 5-en szavaztak arra, hogy igen. 
Mivel mint mondtam kisebb volt a szavazó kedv mint legutóbb, így nem teszek fel újabb kérdést, mert a végén csak az én szavazatomat elemezhetném:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése