2015. október 10., szombat

Ki szívta ki?

Velem elég későn eset meg, hogy ilyen foltot szereztem, már majdnem 30 voltam, amikor a barim kiszívta a nyakam, és hát másnap dolgozni kellett menni. Persze hogy egyből feltűnt mindenkinek, a csoportomban, hogy a főnökük nyakát kiszívták a hétvégén, na így őrizd meg a tekintélyed :D.
Meséljetek, nektek mikor szívták ki a nyakatok?

7 megjegyzés:

  1. Nekem még soha nem szívták ki ... a nyakam, illetve a bőröm. Nem engedem. Mást minden további nélkül ki lehet :-D
    Azt pedig nem lehet látni, s még egy apróság: nem vagyok főnök :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyanútlan voltam, mert előtte soha nem csinált ilyet:) és amikor szóltam neki, már késő volt :) Főnök már én se :)

      Törlés
    2. Azt hittem, hogy mostani a sztori és a fotó is.

      Törlés
    3. Nem, ez olyan 4-5 éves sztori. A fotó meg csak illusztráció :), de azt most találtam :D és így jutott eszembe a sztori.

      Törlés
  2. Nekem bátyám ballagása előtt szívta ki a barátom a nyakamat. Előtte való este. Utólag rájöttem, hogy bosszúból, de csak itthon vettem észre, hogy egy hatalmas lila folt van a nyakamon, amit a hajammal sem tudok eltűntetni, nemhogy 10 féle alapozóval, púderrel amiket a fürdőszobában találtam. (aminek az eredménye az lett, hogy a folt zöldes színt kapott, a nyakam pedig narancssárga lett)
    Másnap úgy kellett mennem díszíteni, persze ofőm hatalmas hisztit levágott, hogy megint nem megfelelő állapotban érkeztem az iskolába, undorítóak vagyunk stb...
    na meg utána a fotókon, amiket a rokonok megkaptak... "Gyermekem, mi az a lila folt a nyakadon?" Nem győztem magyarázkodni, hogy csak a cipzár intézett el engem utána pedig a kutya megkarmolt...jaa a nyakamat lol

    VálaszTörlés
  3. Persze egyébként az én nyakam is látta az egész család, mert még látszott, mikor találkoztam velük :D

    VálaszTörlés