2015. október 30., péntek

pozitív hírek

Ma reggel a Deák téren Pesten a metrófeljáratnál az aluljáróban két rikkancs (végre használhatom ezt a szót:D) úgy kínált egy újságot, hogy csak pozitív hírek vannak benne. Hát nem tudtam megállni, hogy ne kérjek egyet. Tényleg vicces, tudod, hogy nem lehet komolyan venni, ilyen nincs, vagy túl szép, hogy igaz legyen, de tény, hogy nekem tetszene egy ilyen újság, amiben csak a pozitív híreket gyűjtik össze, meg a vicces dolgokat. 
Az újság Magyar Hírlap címmel jelent meg, és a hírlap weboldala is fel van rajta tüntetve, de a végén van egy rövid írás, amiből kiderül, hogy a Kétfarkú Kutya párt adta ki. Persze a hírlap kikéri magának, közleményt adott ki, hogy nem ők voltak, amelyet politikai okok miatt valahol meg is értek, de ugyanakkor egy ilyen újság ez az ötlet igazán jó, és kicsit sajnálom, hogy nem ilyen tökös egyetlen valódi újság sem, hogy ezt meglépje. 
Neked tetszene egy ilyen újság? És hogy értékeled ezt az ötletet?

6 megjegyzés:

  1. Én egy újságtól azt várom, hogy arról írjon, ami van. A Kétfarkú Kutya azt az ostobán jobboldali Magyar Hírlapot hekkelte meg, amely kizárólag jót ír Orbánékról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy valódi pozitív híreket tartalmazó újságban az lenne benne ami tényleg van.

      Törlés
  2. Engem teljesen magával ragadott a Kétfarkú Hírlap iróniája, és az eredeti lap teljes kifigurázása, csillagos ötös :)

    VálaszTörlés
  3. Persze :)

    http://ketfarkukutya.com/wp-content/uploads/2015/10/mh.pdf

    VálaszTörlés