2013. október 9., szerda

kihívás a közlekedés

Tegnap este csak két felsővezetékszakadás volt a vonalunkon, és a hangos is csak annyit mondott be, hogy bizonytalan ideig nem közlekedik egy vonat se a vonalunkon. Ennek hatására busszal jöttünk haza, mely ötlet azonban nem csak nekünk jutott eszünkbe, úgyhogy alig voltunk a buszon kétszer annyian mint ahány hely van, és ez a busz hozzánk jött, nem ment tovább. A 20 perccel később induló buszra már akkor hosszú sorban vártak az emberek, mert az tovább is ment.
Ma reggel aztán késésben mint mindig rohanok ki az állomásra, ahol aztán közli kicsi párom, hogy nem jár a vonat, majd olyan 20-25 perc múlva jön csak, mert valahol gázoltak. Aztán egyszercsak jött egy vonat, másik vágányon, mint szokott, mely eredetileg zónázó lenne és meg se állna, csak most, ami persze azt eredményezte, hogy a heringparti ma reggel is adott volt.
Kész szerencse, hogy ez itt az ország legforgalmasabb vasútvonala.

4 megjegyzés:

  1. Ááá...ugyan kérlek :) Ez nálunk mindennapos volt, mindig az ismerősöket kértem, hogy üzenjenek ha valami gond van és előbb kell indulnom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát itt is kezd azzá válni, ma 60 perces volt a késés. Akkoriban azt a vonalat újították, most ez:) Vagy nem is újították?

      Törlés
  2. Sok jó ember kis helyen is menj már arrébb....

    VálaszTörlés