2012. december 11., kedd

#1214

Ahogy elnézem, hogy hogy táncolnak és ugrálnak azon gondolkodom el időről időre, hogy a nők hogy tudnak olyan magas sarkakon úgy pörögni forogni, ugrabugrálni. Nem nyomja a talpukat a sarok? Nem tudom miért de én úgy gondolom, hogy nem lehet túl kellemes. 
Azon már túl vagyok, hogy egyáltalán hogy lehet abban egyensúlyozni, mert láthatóan lehet, nem szoktak a nők hasra esni folyton folyvást az utcán.

2 megjegyzés:

  1. nézd :D nem olyan nehéz rájönni. Veszel magadnak egy párat, és otthon papucs helyett használod. Egy idő után rájössz, hogy tényleg kényelmetlen és eléggé érthetetlen miért használják a nők. Legalább is én nem értem. Igen későre tanultam meg használni ezeket a divájszokat és bár most már nem botladozok bennük, ha választani kéne egy jó márkás sportcipő vagy egy márkás magassarkú között, nekem a sportcipőre esne a választásom...Bár találkoztam néhány ilyen cipővel ami meglepő módon de még kényelmesnek is volt mondható. Igaz nem rendelkeztek tűsarokkal, és a sarok magassága is olyan 8-10 centi volt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem a saját tapasztalatot inkább kihagynám:) Nem vonz a dolog:D

      Törlés