2010. október 6., szerda

A Tál család

Egy újabb vicces írás, amit e-mailben kaptam. Azért rakok ki ilyeneket, mert kicsit fáradt vagyok írni. Ehhez azért jó szórakozást.



Tudjátok, hogy hány tagja van a mi családunknak ?

Először is itt van az öreg Dik Tál, aki mindent irányítani akar,  aztán ott van Protes Tál bácsi és fivére Szabo Tál, akik folyton  ellenszegülnek és mindent meg akarnak változtatni.A húguk, Irri Tál, nyughatatlan bajkeverő a két fiával, Inzul Tállal és Molesz Tállal együtt. Valahányszor felmerül egy új kérdés, Hezi Tál és felesége, Vege Tál,  meg annak a testvére Lamen Tál várni akar vele még egy évet.Aztán ott van Imi Tál, aki folyton arra törekszik, hogy a mi családunk pontosan olyan legyen, mint az összes többi. A kényeskedő Affek Tál néni túl sokat képzel magáról. Iker öccsei,  Garan Tál és Han Tál pedig hamis ígéretekkel próbálnak elkábítani  mindenkit. De azért nem  minden családtag rossz. Asszisz Tál rokonunk például kifejezetten  segítőkészen intézi az ügyes-bajos családi ügyeket. Ros Tál és Szelek Tál viszont már nem mindenben vesznek részt szívesen. A dúsgazdag üzletember nagybácsi, Invesz Tál anyagihozzájárulására mindig lehet számítani, csak az a zsugori öccse, Limi Tál folyton igyekszik visszafogni adakozó kedvét. A  remek politikai érzékkel megáldott Reprezen Tál kiválóan képviseli a családot különféle rendezvényeken . Az elkötelezett Agi Tál nővérem élen  jár a meggyőzésben, de Reflek Tál igyekszik folyton ellentmondani neki. Medi Tálhoz bármikor fordulhatunk átgondolt és megnyugtató tanácsokért. Szalu Tál unokaöcsém éppen katonaidejét tölti a hadseregben.Bevásárolni  Kós Tál nagynéném szokott a piacon, mert ő mindig tudja, hogy mi  mennyibe kerül, és általában Lici Tál is elkíséri, mert nagyon szeret alkudozni a kofákkal. A kitünő hanggal megáldott Kán Tál  folyton dalol, zenész fivére Trombi Tál pedig hangszeren kíséri (a kamasz Mu Tál átmenetileg nem énekel velük.) Sajnos a múlt év során három családtaggal is kevesebben lettünk: két  unokatestvér, Dezer Tál és Konver Tál külföldre távozott, a kilencven éves Exi Tál néni pedig végelgyengülésben elhunyt. Őt az utolsó időkben  már csak Ágy Tál vigasztalta.

5 megjegyzés:

  1. Ismeretlen_1112262010. október 6. 9:33

    S még kihagyTál valakit. A főzőasszony sTAhL-t ;) Erre meg reggel nekem van affinitásom: Táljudit aki egyszerűeket főz/süt.

    VálaszTörlés
  2. Egy jó szerdai nap kezdete nekem ez az írás, köszönöm. :))) /Ágy Tál :DDD/ És a linkelést is.

    VálaszTörlés
  3. Ismeretlen_1355332010. október 6. 22:04

    [defalla](#10874852): szóval még lehetne fokozni?:)
    [Treen](#10875147): :)

    VálaszTörlés
  4. Ismeretlen_966722010. október 14. 23:09

    Profi ... Köszönet, hogy Prezen Tál- tad ezt nekünk. És a fentiek szerint Treen Profi Tál-t is belőle kicsit - egy jó nap kezdetet. És remélem nem Hány Tál és nem Fáz Tál miközben írtad, mert én most eléggé fázom, miközben olvasom. :))

    VálaszTörlés
  5. Ismeretlen_1355332010. október 14. 23:53

    @Márti :): ó mivel ez nem az én alkotásom, így a copipészt nem tartott sokáig, de tényleg nincs valami meleg, ha az ember csak üldögél. Egyébként mi újság veled? Régen írtál már.

    VálaszTörlés