2010. szeptember 26., vasárnap

Bérautó-Tippek

Az interneten találtuk a következő magyar nyelvű leírást:


Külföldre, és szeretné a repülőtéren vagy szállodában autót bérelni? Próbálja ki a kereső bérlet. Könyv autóbérlés online nem csak kényelmes, hanem olcsóbb. Amikor bérelni autó parkol a repülőtéren vagy szállodában, ne remélj, átalakul-e autóbérlés, mindent, amit olvas és kényelmesen online fizetni. Keresőnket fogják ajánlani bizonyított bérleti autó stabil árak és a jó szolgáltatásokat.


Autókölcsönzés Online - Előnyök



  • Ajánlatok összehasonlítása több mint 500 bérelhető autó közel 10.000 helyekre.

  • Foglaljon online autó olcsóbb, mint a fizetés a helyszínen

  • Bérlése egy autó van lefoglalt időben


Mit kell könyvet


Annak szükségességét, hogy autót bérelni online lesz szüksége teljes körű tájékoztatást a vezetők, és az online foglalás céljából, valamint a hitelkártya. A hitelkártya adatokat beírja azon az alapon, az előleg (amely különbözik az egyes bérleti díj), hanem azért is, mert az elzáródás visszaváltható betét esetén az autó balesetet okozhat. Az óvadék összege mindig más és meg kell olvasni a foglalási feltételeket.


A folyamat a bérleti díjak egy autó


Írja be a címzett és a dátumot. A keresés után ingyen autó kattintson a könyvet. Ha autót bérelni a repülőtéren, meg kell lépnie a járat száma a foglaláskor meg fogják kérni, hogy adja meg adatait, hanem hitelkártya-információkat. Elvégzése után a foglalás kapni fog egy visszaigazoló e-mailt. Megérkezés után, a helyére kerül az irodába, ahol megkapod a kulcsot a járműből, és kifizeti a fennmaradó összeget a bérleti díj. Az autó már vár a parkolóban, és csak megy.


Biztosítás


Olvassa el figyelmesen a feltételeket, a fenntartás, mert a bérleti díjakat gyakran eltérő a biztosítási feltételek. Néhány bérleti biztosítással fedezhető csak egy része a gépjármű-biztosítás nem terjed ki például a gumiabroncsok, alumínium kerekek, vagy az alváz. Mindig figyelembe a körülményeket, amelyek lovagolsz, és a fizetendő árat teljes egészében vagy gépjárműbiztosítás.


Mielőtt tovább utazás


Mielőtt a bérelt autó első indításakor, legalább szemrevételezéssel ellenőrizni, hogy az autó megfelel annak a feltételnek a szerződésben meghatározott. Különösen, az állami felvásárlás, ellenőrizze a tartály. Automatikus általában visszatér egy teljes tank, ezért kérje kölcsön egy teljes tank, vagy kiegészítéseket a szerződést. Ne felejtsd el ellenőrizni az esetleges hibák a festék, kopott kerekek, vagy nyilvánvalóan sérült az autó.


A díj a fiatal vezető


Amikor bérlése egy autó lesz szükség az állami kor. Autókölcsönzés így véd a fiatalabb vezetők (általában 25 év), akik statisztikailag okoznak több balesetet. Autókölcsönzés a bérleti költséges lehet, illetve meg kell átadni a magasabb fő.


Maximális futásteljesítmény


Néhány bérleti díjakat szűkebb a távolság lehet utazni naponta. Ne felejtse el is győződjön meg arról, hogy a gépjármű-biztosítás is vonatkozik, ha ön tervez-hoz utazik. Ez különösen a tranzitországok, illetve turisztikai térségekben.


Hossza Bérleti


Minimális hossza autókölcsönző általában nem korlátozott, de néhány kölcsönző vállalatok kölcsönt legalább három napig. Minél tovább rent a car, az olcsóbb az ár per nap.


Ha pedig kiválasztok egy konkrét várost, akkor a csoda még fokozható:):


Tervezik-e autót bérelni a repülőtéren Debrecen, illetve a szálloda Debrecen? Próbálja ki keresési bérleti autó Debrecen. Könyv autóbérlés online Debrecen nem csak kényelmes, hanem olcsóbb. Autója parkolt közvetlenül Debrecen a repülőtéren vagy szállodában, nem keres átalakul az autókölcsönzési, mindent, amit olvas és kényelmesen online fizetni. Keresőnket fogják ajánlani bizonyított bérleti autó stabil árak és a jó szolgáltatásokat.


Egyébként azt is meg lehet tudni a honlapról, hogy:


Buenos Aires a tőke Argentína.

1 megjegyzés: