2010. szeptember 9., csütörtök

Szívrablók

Tegnap megnéztük a fenti filmet, ami egy francia romantikus vígjáték, a tegnapi közönségarányt tekintve tipikusan női film, gyakorlatilag egy két férjen és rajtunk kívül nem is volt a közönség körében más csak nő. Mellettünk például mindjárt három, akik nagyon jóízűen és nagyon hangosan tudtak nevetni, ami mondjuk nem volt zavaró, mert akkor nevettek csak amikor volt is min. Nekünk tetszett a film.



Röviden összefoglalva: a film főszereplője, akit egyébként már innen lehet ismerni, egy olyan ügynökséget vezet, ahol azon nőket "mentik" meg/ki a kapcsolatukból, akik nem tudnak maguktól kilépni belőle. A legújabb esete azonban nehéz diónak bizonyul, ugyanis elvállalja az ügyet annak ellenére, hogy azt látja, ők tökéletes párt alkotnak, mert szüksége van a pénzre. Kiszemelt célpontjának közelébe kell férkőznie, és el kell nyernie bizalmát, mely szerintem számtalan vicces szituációt tud eredményezni. Az ügynökségben még két ember segíti, az egyik a nővére, a másik annak a férje. A túloldalról nehezíti a helyzetet a nő barátnője és a vőlegénye. A helyszín pedig nem más, mint a csodás Monaco.


Egyébként szerintem a filmben szereplő nők, mint rendszerint a francia nők, nem túl szépek, az arcuk inkább karakteres, ennek ellenére roppant elegánsak tudnak lenni, ebben a filmben is Vanessa Paradis az én meglátásom szerint nagyon is tudja viselni azokat a ruhákat, amiket ráadtak. Tud úgy futni alkalmi ruhában, hogy az elegáns és kecses legyen.

6 megjegyzés:

  1. te nemmondod, hogy tegnap egy teremben moziztunk!!! :))

    westend, 6óra?

    VálaszTörlés
  2. Ismeretlen_1355332010. szeptember 9. 20:56

    Igen:) Habár én kedden voltam, ha tegnap alatt te is azt érted, akkor igen, ha nem akkor nem:)

    VálaszTörlés
  3. ááá nem néztem a bejegyzés dátumát, mi szerdán voltunk. na majdnem :))

    VálaszTörlés
  4. Ismeretlen_1355332010. szeptember 10. 2:01

    Gia egyébként tetszett a film?

    VálaszTörlés
  5. persze, kellemesen kikapcsolt.

    VálaszTörlés