2010. szeptember 22., szerda

munkában

Odajön a főnök mond valamit, te válaszolsz, hogy az már kész, erre megint mond valamit, amit te egy rendben-nel nyugtázol, hiszen látod, hogy úgy is neki lesz igaza, aztán az, hogy esetleg megdicsérjenek, hogy milyen jól haladsz, na az is csak a mesében van, de sebaj, már az is megtisztelő, hogy köszönnek neked.

7 megjegyzés:

  1. Nahát Világa! Milyen jól haladsz, az előzővel már kész is vagy, nagyon ügyes csinálod, de tényleg! Na most már meg vagyol dícsérve! :)

    VálaszTörlés
  2. Főnök vagyok... akkor tényleg mindig igazam van? :-)))
    Szia IO! Tök jó ez a blog! :-))))

    VálaszTörlés
  3. Nem tudtad, hogy kétféle főnök van?
    Rossz, meg nagyon rossz.
    :)

    VálaszTörlés
  4. Ismeretlen_1355332010. szeptember 23. 0:25

    Jól van na:)
    @Thia: nálunk a keresztnevünket használják, nem pedig a vezetéknevünket:) Szóval inkább csak IO:) Te így szoktad dicsérni a kollegáidat?
    @Daama hát ki tudja?:) az én főnököm addig tekeri a dolgot, amíg úgy nem érzi, hogy az van amit ő mond, csak néha már tök mást mond, mint amikor elkezdett beszélni:)
    blog nem munka:)
    @bluemoon azért álmodozni csak lehet, hogy van egy harmadik kategória is, ami biztos nagyon ritka, de természetesen az erre járók mind abba a kategóriába tartoznak:D

    VálaszTörlés
  5. Bocsánat a név miatt, magamtól jöttem, és ott még úgy voltál kitéve linknek, hogy Világa, és automatikusan beírtam. De már javítottam, többet nem fordul elő. :)

    VálaszTörlés
  6. Ismeretlen_1355332010. szeptember 25. 1:00

    @Thia ó, jó volt az úgy is:)

    VálaszTörlés
  7. @IO : Ó jobb ha már ilyen fiatalon szembenézel a tényekkel.

    Egy harmadik típusú főnök ugyan tényleg van, de mind között az a legrosszabb. Amikor te magad vagy a saját főnököd. Na, azt még átverni is nehéz...:)

    VálaszTörlés