2010. május 11., kedd

Jellemzőim


Azokon felül, hogy természetesen szép, okos és hihetetlenül szerény vagyok:))))) a csillagjegyemre a következőek jellemzők, melyek végigolvasva eléggé találóak sok esetben:


 


Uralkodó bolygó: Szaturnusz és Uránusz


Szinte mindenben kiemelkednek környezetükből, magasabb rendűek. Nagy forradalmárok, újítók, feltalálók, látnokok, lélekbúvárok.


A Szaturnusztól a komolyságot, a mélyenszántó gondolatokat, az Uránusztól a fogékonyságot kapták. Tudásvágyuk határtalan, majdnem minden témában jártasak. Nemcsak kívülállóként szemlélik a világot, hanem maguk is tele vannak új, eredeti, olykor kissé bizarr ötletekkel.


Nagyon könnyű együtt élni, dolgozni velük. Születésüktől fogva türelmesek, tapintatosak, megbízhatóak, s bár óriási bennük a becsvágy, soha nem képesek arra, hogy másokat eltapossanak. Igazságszeretetük és szociális érzékük fejlett, emberismeretük eddig kitűnő, mielőtt megszólalnánk, ők már tudják mit akarunk mondani.


Akivel nem találják meg a szellemi összhangot, azt inkább elkerülik. Ezt sokan félreértik, nagyképűnek, gőgösnek mondják. Szangvinikus alkatúak, könnyen méregbe jönnek, de hamar lehiggadnak, bosszúvágynak a nyoma sem marad bennük. Ugyanígy hiányzik belőlük az önzés, s sosem hajlik maguk felé a kezük.


A szerelemben és a házasságban is másképp viselkednek, hajlamosak arra, hogy beleszeressenek egy karcsú derékba, vagy egy mosolyba, de ahhoz, hogy komoly kapcsolatra lépjenek több kell, szellemileg és lelkileg is meg kell felelni.


Lángoló szerelemnél többre becsülik a párkapcsolatot, a mély és őszinte barátságot. Ha választottjuk nem tud eleget tenni ezeknek, hamar ráunnak és odébbállnak. Mindent összevetve a szerelem és a szex számukra csak szórakozás.


Erényei: rugalmas, könnyed, nem felületes, megbízható, emberszerető, önzetlen, nyílt, becsületes.


Hibái: idealista, különc, exhibicionista.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése